kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 18.10.2020 16:44:48

KAKŠEN KRALJ! Hrvaški trener ob prvi zmagi povabil vse meščane na kavo in ZMAGAL (FOTO + VIDEO)

sn
Danes o tem govori vsa Hrvaška. To je bila poteza, ki bi jo veljalo posnemati.

Trener Tomislav Stipić je v petek s Slaven Belupom (proti puljski Istri) dosegel prvo zmago v tej sezoni. Potem ko se je izognil porazu v gosteh proti Osijeku, Dinamu in Hajduku, a trojčka točk ni bilo od nikjer. Po tekmi, vidno presrečen, je v kamero klubske televizije povedal: "Jaz bi vas prosil, če lahko. Pravzaprav vas vabim, vse vas v tem mestu, navijače našega kluba, da pridejo jutri (v soboto) med 12. in 20. uro v znan gostinski lokal Kavanica v središču Koprivnice. Želim, da se ob kavici zbližamo, da se pogovorimo o tej tekmi, o preteklosti in prihodnosti. To je majhen kraj in majhen klub, zato se moramo držati skupaj, da bi lahko storili korak naprej. Želim spoznati čim več navijačev. S kavo in brezalkoholnimi pijačami bom postregel vse, ki boste prišli. Jaz častim in pozivam vse." Stipić je želel z navijači na neobičajen način zgraditi skupnost.

stipic 4
sn


"V tem mestu delam, zato želim biti blizu ljudem. Oni mi dajejo kruh in želim z njimi imeti zdrav odnos," je še dodal trener, ki bi moral dobiti posnemovalce.

Navijači so se odzvali in v velikem številu skozi ves dan prihajali na brezplačno kavo oziroma pijačo in na pogovor s trenerjem. "Super je. Vidim, da so me ljudje sprejeli. Vsi so zelo dostopni. Moramo imeti pozitiven pristop in dobro komunikacijo. Jaz sem ljudski človek, zato sem tudi prišel na to idejo," pa je povedal po končanem 'šihtu'.

Morda bi ga moral posnemati tudi kakšen od trenerjev v slovenski prvi ligi. Nemara bi bilo koristno. Ko minejo ukrepi, ko bodo gostinski lokali po vsem državi odprli svoja vrata ... Torej, Ante Šimundža, Mauro Camoranesi, Dino Skender, Dušan Kosić, Miran Srebrnič, Dejan Djuranović, Dejan Grabić, Slobodan Grubor, Goran Stanković in Gordan Petrić, žogica je na vaši strani.

stipic 1
sn

stipic 2
sn

stipic 3
sn

Značke: trener, hrvaška

Članki iz rubrike