reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 18.10.2020 14:37:12

Škandal na LIGAŠKI tekmi: TEGA NISO želeli 'POŽRETI' in so protestno ZAPUSTILI IGRIŠČE!

M24.SI
V derbiju devetega kroga črnogorske lige sta se merila Budućnost in Zeta, srečanje pa je bilo predčasno končano, ker so gostje protestno zapustili igrišče.

Domači so v 75. minuti povedli z zadetkom iz enajstmetrovke, pet minut pozneje pa je gostujoča ekipa protestno zapustila igrišče. Za to so se odločili, ko je glavni sodnik še tretjemu njihovemu igralcu pokazal rdeči karton.

Ampak to še zdaleč ni vse, stvar se je namreč dodatno zakuhala. Branilec Zete Alphonse Soppo je sodnika obtožil rasizma. "Znam jezik, vse razumem. Simović me je začel braniti in sodnik ga je izključil," je dejal 35-letni Kamerunec, ki je podrobno razložil, kaj se je zgodilo pred tem: "Ko je sodnik dosodil enajstmetrovko za Budućnost, sem bil blizu in sem mu rekel, da to ni 'penal', da to ne more biti 'penal' in nikjer ne bi bil, on pa mi je rekel 'J*** te, črnec!' To se mi je zgodilo drugič. Ne morem se spomniti imena sodnika, ki je to že naredil. Ne vem, ali gre za rasiste, ampak tu gre za nespoštovanje. Prišel sem iz Kameruna, igram v Črni gori in najmanj, kar pričakujem, je spoštovanje. Če bi se kaj podobnega zgodilo v Angliji ali v Franciji, bi bil to škandal velikih razsežnosti," je dejal Soppo, ki v Črni gori nastopa že šesto leto. Najprej je bil član Rudarja, lansko poletje pa se je pridružil Zeti.

Članki iz rubrike