zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 24.09.2020 16:56:39

Kdo bo izvajal PROSTI STREL, ti ali jaz?! NORO, TAKOLE se je končal SPOR soigralcev v ligi prvakov! (video)

vszi
Na nogometnih igriščih se včasih zgodi, da se soigralca ne moreta dogovoriti, kdo bo izvajal prosti strel ali najstrožjo kazen.

Nemalokrat se celo zgodi, da pride do pravega spora na igrišču, ki je videti precej smešno. Nogometaša (včasih jih je tudi več), ki sta vanj vpletena, pa sta videti kot otroka, ki se ne moreta mirno dogovoriti čigava je žoga.

Konec prejšnjega tedna je bil v enega izmed takih 'incidentov' celo vpleten slovenski reprezentant Robert Berić, ki je član MLS moštva Chicago Fire, vse skupaj pa se je končalo na precej klavrn način.

No, sinoči smo videli, da se da podobne stvari rešiti tudi na povsem odrasel in tudi eleganten način. Zgodilo se je v dvoboju Genta in kijivskega Dinama, ki so ga Ukrajinci dobili z 2:1. V eni izmed akcij so si gostje priigrali prosti strel s približno 26 metrov, v 'boj' za njegovo izvedbo pa sta se spustila Mikola Šaparenko in Carlos de Pena. Ko so nekateri že pomislili, da bi lahko prišlo do hujšega spora za žogo, pa sta fanta na hitro odigrala igro kamen, papir, škarje, v kateri je bil uspešnejši Španec, ki si je na tak način priigral pravico, da je streljal. Ob tem lahko dodamo, da je bil na žalost ukrajinskega kluba pri tem nenatančen.

Članki iz rubrike