bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
0 24.09.2020 16:39:49

Suarez ŠOKIRAL vse pri Barceloni: TAKOLE je GROZIL pred odhodom v Atletico!

twitter
Novi trener Barcelone Ronald Koeman je ob prihodu povedal, da na Luisa Suareza ne računa več.

Urugvajec je bil član katalonskega velikana šest let, odslej pa bo branil barve madridskega Atletica, kjer bo soigralec Jana Oblaka. Ko je postalo znano, da nizozemski strokovnjak nanj ne računa, se je takoj začelo ugibati, kje bi lahko nadaljeval kariero.

Kar nekaj časa se je govorilo, da bo prestopil k Juventusu, kjer bi moči združil s Cristianom Ronaldom. Toda to se ni zgodilo in takoj ko je posel padel v vodo, je Suarez izrazil željo po odhodu v Atletico. Seveda pri Barceloni nad tem niso bili navdušeni, saj so Madridčani njihov neposredni konkurent. A Suarez je bil vztrajen.


Še več, da je uresničil svojo namero, je upravi Barcelone celo grozil. In sicer je odgovornim v katalonskem velikanu dal jasno vedeti, da bo razkril vsebino elektronskega sporočila, v katerem je bil seznam klubov, ki se jim ne sme pridružiti. No, med njimi ni bilo Atletica in zato je Suarez odločno stal za svojo odločitvijo.

Na koncu so pri Barceloni popustili in so morali 'požreti' omenjeni prestop. Suarez bo v Atleticu sodeloval z Diegom Costo, omenimo pa lahko, da je v šestih letih postal tretji strele Barcelone, saj je zabil kar 198 golov.

So pa v Italiji proti Suarezu uvedli preiskavo, saj naj bi goljufal pri testih, s pomočjo katerih bi dobil italijansko državljanstvo.

Članki iz rubrike