vesoljski odpadki Svet24.si

V orbiti se je raztreščil ruski satelit za ...

upokojenec Svet24.si

Upokojenci se danes veselijo dodatka, koliko bo ...

litijska-stavba Necenzurirano

Afera sodna stavba: policija sumi, da je bil posel...

stane dolanc Reporter.si

Ukradeni otroci: je varnostnik Staneta Dolanca za ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Izbira obleke, ki najbrž ni naključna - tudi zaradi barv, ki so ustvarile neko celoto in sporočilo Odkrito.si

Foto zgodba: To najbrž ni bilo naključje

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

ba
ba
5 29.08.2020 08:22:31

MESSI ne želi ZALOPUTNITI VRAT, dočakal pa je BRUTALEN odgovor BARCE

Reuters
Najboljši nogometaš na svetu želi oditi na prijateljski način.

Zgodba okrog (morebitnega) odhoda Lea Messija iz Barcelone iz ure v uro dobiva nove razsežnosti, takšne in drugačne informacije se izmenjujejo tako rekoč iz ure v uro. Dejstvo je, da je katalonski velikan argentinskemu čarovniku dal vse, on je njemu prav tako dal vse. Vsekakor pa drži, da je najboljši nogometaš na svetu zelo razočaran nad tem, kar se je na Camp Nouu dogajalo v preteklem obdobju in nad nastalimi razmerami, toda 20 let sodelovanja je vendarle nemogoče kar tako izbrisati ...

In dnevnik Spor ter El Periodico sta tako poročala, da želi Leo hiter sestanek s svojimi odvetniki z namenom, da najdejo rešitev, da bi se s klubom razšel na korekten, prijateljski način. "Iz kluba, ki mu je omogočil svetovno slavo in v katerem je tako telo blestel s čudežnimi predstavami, noče oditi z zaloputnjenimi vrati," pišejo španske spletne strani in dodajajo, da naj bi Leo Messi že kmalu prekinil molk glede prestopa.

Toda Marca hkrati poroča, da v klubskih pisarnah Barcelone v zvezi s tem ni pomirjujočih tonov, odgovor vodilnih mož naj bi bil brutalen. "Edino, zaradi česar lahko z Messijem sedemo za isto mizo, je nova pogodba, glede na to, da ga klub še naprej želi na Camp Nouu. Ali to ali ne bo nikakršnega sestanka," naj bi Messijevim odvetnikom sporočila Barca.

Članki iz rubrike