požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
5 13.08.2020 09:44:36

TOLE bi nogomet spremenilo ZA VEDNO! Cristiano išče NOV KLUB, TAM bi celo lahko igral skupaj Z MESSIJEM!!!

Juventus je neslavno izpadel iz lige prvakov, že v osmini finala ga je izločilo sedmo moštvo francoskega prvenstva – Lyon.

Ta sramoten poraz je s službo že plačal trener Maurizio Sarri, ki ga je nasledil Andrea Pirlo, zdaj pa je priznani španski novinar in nogometni strokovnjak Guillem Balague za BBC potrdil, da se pri stari dami želijo znebiti še Cristiana Ronalda. Pravzaprav se želijo pri italijanskem prvaku znebiti Portugalčeve vrtoglavo visoke plače.

Ronaldov agent Jorge Mendes tako svojemu varovancu že išče nov klub, pred kratkim pa so Portugalca že povezovali s PSG-jem. Balague je tako dejal, da so Ronalda ponujali celo Barceloni. "Ne vem, ali se ga bo Juventus lahko znebil, njegova neto plača znaša 23 milijonov evrov. Le kdo bo plačal toliko denarja?" se sprašuje priznani novinar, ki je med drugim napisal tudi biografijo o Cristianu Ronaldu. Ob tem je še dodal: "Mendes je dobil navodila, naj mu najde nov klub. S tem se zdaj ukvarja že pol leta, zato so ga povezovali s PSG-jem. Poleg tega se je govorilo tudi o Realu, kjer so gladko zavrnili možnost, da bi se vrnil. Govorilo se je tudi o tem, da bi lahko šel v ZDA, in tako naprej."

messi ronaldo 1
Reuters

Članki iz rubrike