bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
1 01.08.2020 16:20:58

ZELO SLABE novice za Jürgena Kloppa: TO je HUD UDAREC za Liverpool!

Reuters
Liverpool je po 30 letih vendarle osvojil naslov angleškega prvaka.

S tem je vsem, ki jim srce bije za moštvo z Anfielda, z ramen padlo izjemno težko breme. Toda to je že zgodovina, hitro se je treba obrniti proti prihajajočim izzivom.

Prihodnost pa trenutno za Liverpool ni videti ravno lepa. Jürgen Klopp je želel v prestopnem roku osvežiti in okrepiti moštvo, a to nikakor ne teče po načrtu.


Najprej je Liverpool doživel hud udarec, ko se mu je iz rok izmuznil Timo Werner. Nemec je bil dolgo Kloppova želja, toda upravi ni dišalo, da bi za fanta plačala 60 milijonov evrov in je odšel k Chelseaju.

Zdaj pa je sledilo novo tovrstno razočaranje. Klub si je želel Thiaga Alcantaro, ki bo leto pred iztekom pogodbe zapustil Bayern. Pri slednjem so za Španca zahtevali 30 milijonov evrov odškodnine. No, vnovič se je oglasila uprava Liverpoola in zavrnila možnost, da bi plačala zahtevani znesek. Bayernu je ponudila polovico tega, kar je zahteval, Bavarcem pa to ni bilo všeč, in so ponujeno gladko zavrnili.

No, stvari so se še bolj zapletle, ko se je v zgodbo vmešal PSG, ki je Bayernu ponudil natanko toliko, kot so Nemci zahtevali, in zdi se, da bi Alcantara v naslednji sezoni utegnil obleči dres francoskega prvaka. Navijači Liverpoola pa bodo zagotovo besni na vodstvo kluba, ki očitno ni pripravljeno dati denarja za nove igralce.

Članki iz rubrike