stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 01.08.2020 13:07:46

Opa, KAKŠNE OKREPITVE: Povratnik med elito sestavlja NORO MOŠTVO!

Jurij Kodrun
Potem ko se je Leeds po 16 letih tavanja po angleških nižjih ligah vrnil med elito, iz Anglije prihajajo informacije, da bo sestavil noro moštvo.

V klubu so odločeni, da zadržijo jedro ekipe, ki si je izborila napredovanje, toda ta bo dobila še nekaj peklenskih okrepitev. Za nove obraze so pri Leedsu namenili okoli sto milijionov evrov. Trener Marcelo Bielsa pa ima natančen načrt, kako moštvo narediti še močnejše.

Za približno 15 milijionov naj bi se v Leeds vrnila izgubljena sinova Danny Rose, ki je bil posojen Newcastlu, v 'svojem' Tottenhamu pa nima prihodnosti, in Fabian Delph, ki je v zadnji sezoni branil barve Evertona. Oba sta stara 30 let in imata obilico izkušenj z igranjem na najvišji ravni, tudi v reprezentanci.

Stebra obrambe je Bielsa poiskal kar v Argentini, našel ga je v Riverju, in sicer gre za 24-letnega Lucasa Martineza Quarto, ki je lani debitiral tudi v argentinski reprezentanci. Njegova cena je okoli 20 milijionov evrov.



Kar zadeva napadalne opcije, je Bielsa oko vrgel na še enega rojaka Emiliana Buendio iz Norwicha. Prav tako je želja Said Benrahma, krilni napadalec Brentforda, ki je v prejšnji sezoni v drugi ligi (championship) zabil 17 golov in prispeval še devet podaj. Njegov prihod je v veliki meri odvisen od razpleta torkove tekme dodatnih kvalifikacij za napredovanje med Brentfordom in Fulhamom. On naj bi stal okoli 35 milijonov evrov.

Želja je še en napadalec, in sicer član Genta Jonathan David. Kanadski reprezentant je navdušil v Belgiji in ima tudi ponudbo Lilla, toda igranje v premier ligi je verjetno še veliko bolj mamljivo.

Članki iz rubrike