Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2020 15:54:02
Deli članek:

Tercet VETERANOV ponujen Realu: Florentino Perez RESNO RAZMIŠLJA o NOVEM napadalcu!

Reuters

Po koncu sezone se bo Luka Jović poslovil od Reala.

Za zdaj še ni jasno, kakšna bo njegova prihodnost. V zvezi s srbskim napadalcem se govori, da bi lahko odšel nekam na posodo, omenjata se Italija in Anglija, ali pa ga bodo Madridčani prodali.

Seveda predsednik kluba Florentino Perez ne bo dovolil, da bi Real ostal brez zamenjave za Jovića, saj si praktično ne more privoščiti, da bi bil odvisen zgolj od Karima Benzemaja, ki je zdaj pri 32 letih.

Iz Španije prihajajo informacije, da so v igri za prihod na Santiago Bernabeu trije napadalci, ki so jih ponudili Realu, prav vsi pa so veterani. Še največ možnosti, da bi res lahko prišel v špansko prestolnico, pa naj bi imel Pierre Emerick Aubameyang, ki je prejšnji mesec dopolnil 31 let.

Drugi na seznamu morebitnih novincev je dolgoletna Perezova želja, in sicer gre za Sergia Agüera, ki je še leto starejši od gabonskega napadalca. Tretja opcija pa je Zlatan Ibrahimović, ki ga je Perezu ponudil Mino raiola. V zvezi s Švedom je pomembno, da bi šel v nasprotno smer lahko Jović, ki si ga tako močno želijo pri Milanu.