Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 12.07.2020 23:00:02

Kurtić rešil Parmo pred porazom, remi Cagliarija

Cagliari in Parma sta v 32. krogu italijanskega prvenstva igrala neodločeno. Cagliari se je z Leccejem razšel brez golov, Valter Birsa pa je igral od 68. minute. Jasmin Kurtić je Parmo rešil pred porazom, v tretji minuti sodnikovega podaljška je znižal na 1:2, izenačujoči gol pa je dve minuti kasneje dosegel njegov soigralec Roberto Inglese.

Bologna je v Parmi po prvem polčasu že vodila z 2:0, potem ko sta zadela Danilo v tretji in Roberto Soriano v 16. minuti, a so gostitelji v sami končnici uprizorili izjemen preobrat in se rešili poraza.

Genoa je z goloma Gorana Pandeva in Lasseja Schöneja premagala zadnjeuvrščeni Spal. Sampdoria je slavila v Vidmu s 3:1. Gosti so povedli po golu Kevina Lasagne, nato pa je ekipa iz Genove strnila svoje vrste in dosegla tri gole, potem ko so zadeli Fabio Quagliarella, Federico Bonazzoli in Manolo Gabbiadini.



V Firencah sta se Fiorentina in Verona razšla z 1:1. Za goste je v 18. minuti zadel Davide Faraoni, za gostitelje pa je v šesti minuti sodnikovega podaljška izenačujoči gol zabil Patrick Cutrone.

V serie A ima Juventus osem točk prednosti pred Laziom. Tretjeuvrščena Atalanta Josipa Iličića zaostaja devet, milanski Inter Samirja Handanovića pa ob tekmi manj enajst točk.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike