nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 10.07.2020 11:04:23

ZVITA POTEZA! Brescia ZAKUHALA Balotelliju, z objavo na spletni strani ODGANJA interesente (FOTO)

Muhasti zvezdnik Mario Balotelli in Brescia sta že dalj časa na bojni nogi.

Balotelli ne igra, tudi ne trenira z moštvom, ampak vadi samostojno in čaka na razplet. Prihodnosti v tem klubu nima več, navsezadnje je Brescia na kar zanesljivi poti v drugo ligo. Kot vse kaže, bosta obe sprti strani do dna v tem primeru prišli na sodišču, primer so namreč prevzeli odvetniki.

Medtem pa nogometaš čaka, da mu bo agent Mino Raiola našel novega delodajalca. A ne gre tako zlahka, kot morda pričakuje. V zadnjih mesecih, ko ni v pogonu, se je kar izdatno zapustil, njegova teža gre v nebo. To je izkoristil tudi klub in ga z navedbo na svoji spletni strani še dodatno očrnil. Ni ravno običajno, da bi klub ob koncu sezone zamenjal podatke o teži na osebnih kartonih svojih igralcev. A v pisarnah Brescie se niso obotavljali in so ob ime Mario Balotelli zapisali zajetnih 99,8 kilograma.

balotelli


Jasno je, da je 29-letni napadalec za vsaj osem kilogramov pretežak, da torej njegova fizična pripravljenost ni primerna za igranje v resnem tekmovanju. Nemara je to dejstvo odvrnilo argentinskega velikana Boco Juniors od angažiranja igralca, ki ima sicer zavidanja vreden seznam klubov, za katere je igral v dozdajšnji karieri: Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Brescia.

Zanimivo bo videti, kdo bo ugriznil v kislo jabolko in odprl vrata nogometašu, ki je sicer veliko obetal, a se je prepogosto znašel na nasprotnih bregovih od svojih trenerjev in delodajalcev. Zdaj ga pa za nameček čaka še poseben program vadbe za vrnitev v optimalno formo.

balotelli brescia

Članki iz rubrike