požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
1 10.07.2020 09:07:42

Velika okrepitev: Zdaj ni več dvomov, nekdanji Mariborčan v naslednji sezoni PROTI vijoličastim!

m24.si
O takšnem scenariju smo v preteklem obdobju že veliko pisali, zdaj po naših informacijah dvomov ni več. Matej Palčič se po petih letih vrača na Bonifiko in bi moral biti v prihodnji prvoligaški sezoni pomemben adut Mirana Srebrniča.

Tako kot smo napovedali, je desni bočni branilec prekinil pogodbo s Sheriffom iz Tiraspola, kjer pri trenerju Zoranu Zekiću ni dobival priložnosti, kar so Koprčani izkoristili in svojega otroka prepričali, da se vrne domov. Ante Guberac in 27-letni nogometaš sta se že dogovorila o vseh podrobnostih sodelovanja, toda podpis pogodbe se vendarle še ni zgodil. Kriv je koronavirus. Moldavija je namreč na rdečem seznamu držav slovenske vlade zaradi tamkajšnje epidemiološke slike, kar pomeni, da je moral Matej Palčič po vrnitvi v domovino najprej v karanteno. Ta bi morala trajati dva tedna, toda nekdanji član Maribora in Wisle naj bi opravil testiranje, in če bo test negativen, bo v izolaciji ostal pet dni, nakar bo predstavljen kot okrepitev kanarčkov.

K temu dodajmo, da so varovanci Mirana Srebrniča medtem odigrali prvo prijateljsko tekmo po začetku priprav. Gostovali so na reški Kantridi, kjer jih je Orijent, ki se pripravlja na dodatne kvalifikacije za popolnitev prve lige, ugnal z 2:1. Začetno enajsterico Kopra so sestavljali Vargić, Cerovec, Jelić-Balta, Badžim, Jozinović, Mišić, Vršič, Pejić, Dodlek, Čirjak in Vekić.

Značke: palčič, koper

Članki iz rubrike