petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

matic in katja 2 Njena.si

Matic: Nad Katjo nikoli nisem izvajal nasilja

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
3 20.06.2020 19:11:21

Raktićeva SPORNA OBJAVA ujezila vse, očitno tudi Messija, ki ga je PONIŽAL pred vsemi (video)

Potem ko je Barcelona v izjemno pomembni tekmi v Sevilli zapravila dve točki v boju za naslov, so se španski mediji spomnili dogodka v prejšnjem krogu.

Na prejšnji tekmi so Katalonci doma sicer odpravili zanjeuvrščeni Leganes (za 2:0 sta zadela Fati in Messi), a dogodek, ki je dvignil prah, se je zgodil pred začetkom dvoboja. V tunelu, v katerem sta obe enajsterici čakali na odhod na zelenico, je Argentinec po vrsti pozdravil vsakega od svojih soigralcev, pri tem pa povsem ignoriral Ivana Rakitića in ga pred teve kamerami ponižal pred celotnim avditorijem.

Hladen odnos Messija do Hrvata lahko pomeni, da se je zgodba slednjega v katalonski prestolnici zdaj dokončno iztekla. Nekateri pa razloge iščejo v Rakitićevi objavi na instagramu izpred dveh mesecev. Hrvat je namreč svoje sledilce spomnil na dogodek na tekmi med Hrvaško in Argentino na svetovnem prvenstvu - Rakitić je namreč v dvoboju osvojil žogo, Messi pa je končal na tleh. 


Navijači Barcelone, ki kakopak obožujejo Argentinca, so Rakitićevo objavo razumeli kot svojevrstno sporočilo. Ivana so žalili, češ da si ne zasluži dresa Barcelone, saj se norčuje iz enega najboljših nogometašev v zgodovini.

Članki iz rubrike