Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.06.2020 12:05:31
Deli članek:

ŠOK ZA ROPARJA! Predrzen NAPAD na italijanskega reprezentanta sredi dneva se je končal NEPRIČAKOVANO

V Rimu sta včeraj sredi belega dne - ob 12.30 - zlikovca napadla in skušala oropati nogometaša Rome in italijanskega reprezentanta Bryana Cristanteja.

Očitno sta se nepridiprava uštela, saj sta ostala brez plena, domnevno celo poškodovana, zdaj pa ju krčevito išče rimska policija. Petindvajsetletni Cristante je bil v svojem avtomobilu Porsche Cayenne, ko sta ga dva neznanca na skuterju zasledovala po rimskih cestah. Na ulici Viale Angelico v bližini stadiona Olimpico sta izkoristila rdečo luč na semaforju in napadla nogometaša, tarča pa je bil prestižni Rolex na njegovem zapestju.

A to je bil račun brez krčmarja, saj ju je nogometaš s svojim odzivom presenetil. Skočil je iz avtomobila in uprizoril protinapad, z udarci jima je celo zlomil vizirno steklo na čeladah, domnevno je pri tem enega od napadalcev tudi poškodoval. Kmalu se je pojavil tudi policist v civilu, ki je bil priča dogodka, roparja pa sta uspela zbežati in izginiti v prometu. Policisti so jima s pomočjo kamer ob cestah na sledi.

Glede na to, da je bilo v zadnjem letu v rimskem okraju Prati že več podobnih ropov, največkrat so tarče prav nogometaši, policija sumi, da gre za ista storilca.

Profimedia