komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 20.06.2020 15:26:14

ŠOKANTNA IZPOVED Argentinca! Ponudili so mi denar, da bi poškodoval Ronaldinha! Ko pa sem udaril Maradono ...

Reuters
Nekdanji argentinski reprezentant Fernando Caceres je v enem od nedavnih intervjujev razkril neverjetne podrobnosti iz svoje kariere.

Argentinec, ki je igral za Argentinos Juniors, River Plate, Boco Juniors, Cordobo in Independiente v domovini ter za Zaragozo, Velencio in Celto v Španiji, je povedal, da so mu ponudili denar, da bi poškodoval takrat nezaustavljivega Ronaldinha. "Na mizi je iblo 500 tisoč španskih pezet. Od mene so želeli, da Brazilca spravim iz igre. To je bil pravzaprav edini način, s katerim smo ga lahko zaustavili. Igral sem za Celto, tekma pa je bila v Vigu. Ronaldinho je tekel za žogo, jaz pa sem ga močno udaril s hrbta. Padel je, jaz pa sem mu ponudil roko in mu tudi priznal, da so mi ponudili denar, če ga spravim iz igre. On mi je rekel: 'Če me boš ulovil ...' Nisem mogel verjeti, z odzivom me je šokiral."

Danes 51-letni Caceres tudi današnjim nogometašem brez sramu polaga na srce, naj Messija kar udarijo, če ga želijo zaustaviti. "Če se z njim soočite na igrišču, ga udarite. To je edina rešitev, ki jo imate na voljo."

Nekoliko drugačna pa je bilo njegovo bližnje srečanje z Diegom Maradono. Bilo je na treningu reprezentance. "Hitel sem, ker sem želel presekati žogo, skočil sem, vendar sem v zraku nekoga udaril. To je bil Maradona. Želel sem umreti, tako mi je bilo hudo."

caceres
Reuters

Članki iz rubrike