Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2020 16:55:19
Deli članek:

Kaj bo še POVZROČILA koronakriza?! Klub se bori za OBSTANEK, on pa je ZARADI NAVIJAČEV zapravil penal!

Reuters

Konec tedna so nemški prvoligaši odigrali tekme 30. kroga.

Med njimi je bil tudi obračun Augsburga in Kölna, ki se je končal z delitvijo točk, bilo je 1:1. Gostje so povedli z 1:0 v 85. minuti, domači pa so tri minute pozneje izenačili in osvojili pomembno točko v boju  za obstanek v ligi.

Srečanje bi se lahko obrnilo tudi v nasprotno smer, saj so imeli domači v 27. minuti enajstmetrovko, ki pa je Florian Niederlechner ni uspel spremeniti v zadetek in vodstvo z 1:0. Vratar Horn je njegov strel uspel ukrotiti.

Po srečanju je domači napadalec razkril razlog, zakaj mu ni uspelo izkoristiti najstrožje kazni, in ta se bo marsikomu zdel čuden. "Naredil sem največjo napako, ki jo lahko izvajalec enajstmetrovke naredi. Te usrane tekme brez gledalcev," je bil jezen 29-letni Niederlechner, ki je povedal, da je slišal nasprotnega igralca, kako je svojemu vratarju povedal, da vedno strelja v desni kot. "In res je moj kot desni, vsakič streljam tja, toda dopustil sem, da je tisti pogovor vplival name. Odločil sem se streljati v nasprotni kot, vratar je mojo namero prebral in bil uspešnejši. Po navadi sem junak, tokrat pa sem bil bedak," je dejal Niederlechner, ki očitno ne bi spreminjal svoje navade, če bi se s tribun slišalo glasno navijanje.