zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

EkipaSN
EkipaSN
1 08.06.2020 12:15:20

Zapečateno za POL MILIJONA evrov?!? NE! Mandarić postavil POSEBEN POGOJ, hoče tudi ...

alesfevzer.com
Bo Macky Bagnack odšel v Beograd ali ne?

Olimpija je sobotno tekmo v Sežani odigrala brez dveh kaznovanih nogometašev, toda medtem ko si je Endri Cekici, ki je počival zaradi štirih rumenih kartonov, obračun ogledal v živo z VIP-tribune, Mackyja Bagnacka, ki bo zaradi rdečega kartona izpustil še derbi s Celjem, ni bilo na spregled. Morda zato, ker naj bi urejal zadnje podrobnosti glede prestopa v Partizan? Ni nemogoče. Beograjčani so v zadnjih dneh spet obudili zanimanje za Kamerunca, ki so ga medse snubili že v zadnjih dveh prestopnih rokih.


Lani poleti in letos pozimi jim ni uspelo, zdaj pa naj bi bili tik pred uspehom. Kot pišejo srbski mediji, je v igri prestop, vreden 500.000 evrov, toda po naših informacijah kluba vendarle še nista sklenila končnega dogovora. Odprtih naj bi bilo še nekaj manjših postavk, tudi oziroma predvsem glede odstotkov od naslednje prodaje. Partizanu to ne diši,  odstotke bi raje zamenjal za bonuse ob določenih uspehih (naslov prvaka, uspešne igre v Evropi ...), toda Milan Mandarić je dal jasno vedeti, da ga to ne zanima. Tako bo Partizan moral privoliti v to, kar zahteva predsednik Olimpije: najmanj 10 oziroma še bolje 20 odstotkov od naslednje prodaje. V nasprotnem primeru ni nemogoče, da do prestopa ne bo prišlo. Kakorkoli, v tem tednu naj bi bilo vse jasno.

Ob tem velja dodati, da bo z branilcem, ki je včeraj praznoval 25. rojstni dan, zaslužila manj, kot bi lahko, če bi ga prodala lani. Pred skoraj natanko letom dni, nekaj dni po zmagi v finalu pokala, je na klubska vrata nogometašev agent potrkal s ponudbo kijivskega Dinama in Ukrajinci so tedaj za centralnega branilca po zanesljivih informacijah ponujali celo 1,3 milijona evrov! Toda Mandarić je ponudbo zavrnil, saj je želel iztržiti vsaj dva milijona evrov. Zdaj bo, če bo ponudba Partizana seveda sprejeta, Olimpija zaslužila občutno manj.

Članki iz rubrike