požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
3 21.05.2020 18:21:20

NORO!!! Se poleti obeta PRAVA SENZACIJA? Bo Juventus RES PRODAL Cristiana Ronalda?!

Profimedia
Sliši se neverjetno, toda pri španskem Don Balonu so prepričani, da je še kako mogoče.

Torinski Juventus naj bi se zaradi koronakrize znašel v velikih težavah. V Italiji vsi nestrpno čakajo sestanek ministra za šport Vincenza Spadafore ter predstavnikov italijanske nogometne zveze in serie A. Ta se bo zgodil 28. maja, takrat pa bo tudi dokončno jasno, kaj bo z letošnjo sezono.

Za zdaj pa so pri Juventusu zaskrbljeni, ker ne vedo, kaj bo z denarjem od televizijskih pravic. Prav tako bo izpadel tudi prihodek od prodaje vstopnic, saj bi se v primeru nadaljevanja sezone igralo pred praznimi tribunami. Gre za ogromen denar, ki ga mogoče ne bo, zato bo to močno otežilo izplačilo (visokih) plač vsem igralcem in zaposlenim.


Klub bi bil tako primoran prodati nekaj svojih zvezdnikov, na seznamu so se že znašli Aaron Ramsey, Adrien Rabiot in Douglas Costa. Obstaja pa celo možnost, da se bo poslovil tudi Cristiano Ronaldo. Dejstvo je, da s Portugalčevo prodajo lahko Torinčani veliko zaslužijo, prav tako pa ima stara dama Paula Dybalo, okoli katerega bi potem zgradila ekipo.

Kljub temu, da ima 35 let, je Portugalec še vedno pravi magnet za gledalce in tudi za klube. Pri Manchester Unitedu bi ga z veseljem odkupili, tako da bi Juventus skoraj zagotovo dobil večji del odškodnine, ki jo je zanj plačal Realu.

Verjetno bi se tudi on z veseljem vrnil na Old Trafford, kjer si je tudi ustvaril ime. Za nameček pa je United sposoben Ronaldu ponuditi plačo, ki je zagotovo ne bi mogel zavrniti.

Članki iz rubrike