Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 19.05.2020 14:30:05

Uefa zatresla nogometni svet! Poglejte si, kaj namerava narediti z letošnjo LIGO PRVAKOV!

Profimedia
Liga prvakov je trenutno na stranskem tiru, vodilni možje pa razmišljajo o različnih scenariji, kako do konca izpeljati letošnjo sezono.

Z izjemo Francije, ki je sporočila, da je tam nogometna sezona že končana, pa naj bi se v prihodnjih tednih začela še tekmovanja v preostalih treh najmočnejših evropskih ligah. Nemci so začeli konec prejšnjega tedna, na čakanju so Španci, Italijani in Angleži. Kaj pa liga prvakov? Uefa za zdaj spremlja dogajanje in čaka na konec sezone v omenjenih ligah, v igri pa je nekaj različnih scenarijev. Kot poroča Marca, bi se lahko v letošnji sezoni zgodil precedens, vodilni možje namreč resno razmišljajo o precejšnji spremembi sistema tekmovanja.

Tekmovanje se je zaustavilo v osmini finala, za napredovanje v četrtfinale so še štiri ekipe, skupno morajo biti odigrane še štiri tekme osmine finala. Že v naslednjem krogu pa bo prišlo do precejšnje spremembe, v četrtfinalu naj ekipe ne bi več igrale dveh tekem, ampak zgolj eno. Nato sledi še ena velika sprememba, po četrtfinalu bi sledil zaključni turnir najboljših ekip, ki bi ga gostil Istanbul, veliki finale bi se igral 29. avgusta. Če bodo ta predlog sprejeli vsi, kar naj bi se po poročanju španske Marce najverjetneje tudi zgodilo, bi se tekmovanje nadaljevalo 8. avgusta.

Članki iz rubrike