nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 15.05.2020 17:33:07

Nekdanji zvezdnik Arsenal ŠOKIRAL Z RAZKRITJEM, kako je v zrak pognal - 7 milijonov evrov !?!

Profimedia
Dobro je služil in še bolje zapravljal. Denar je kar polzel iz njegovih rok.

Danec Nicklas Bendtner je dres topničarjev nosil med letoma 2005 in 2014, vmes je bil nekajkrat tudi posojen - v Birmingham, Sunderland in Juventus. Potem je bil član Wolfsburga, Nottinghama Foresta, Rosenburga in FC Kobenhavna. Od lanskega decembra je brez kluba.

V priljubljenem danskem resničnostnem šovu 'Bendtner and Philine', v katerem nastopa s svojo prelestno in v domovino izjemno priljubljeno izvoljenko Philine Roepstorff, je danes 32-letni nogometaš razkril nekaj podrobnosti iz svojega razvpitega življenja.

Bendtner
Nicklas Bendtner in Philine Roepstorff


Priljubljeni Lord Bendtner je v času igranja za Arsenal dobro služil, a denar je kar polzel iz njegovih rok. Njegov hobi je bilo igranje pokra za denar, konkretno Texas Hold'Emu. "Težko ocenim, koliko denarja sem izgubil na pokru, ampak gotovo okoli 50 milijonov danskih kron (okoli sedem milijonov evrov)," je priznal Bendtner, ki je v London prispel pri 17 letih.

Poker igra praktično vse svoje življenje. Kot je dejal, je že pri 19 letih igral proti pravim profesionalcem. "Vedno sem se lahko kontroliral, če sem to želel. Ampak mnogokrat sem stavil velike vsote denarja. Neke noči v Londonu so stvari ušle izpod nadzora. Takrat bi se lahko za mene res slabo končalo."

Tista razvpita londonska noč je Danca očitno streznila do te mere, da je potegnil ročno zavoro. Pokra sicer ni opustil, a močno zmanjšal vložke. Danes gosti poker večere s skupino prijateljev. "Vsak položi na mizo 100 kron, kar je 15 evrov."

Okoli Bendtnerja se sicer večkrat dviga prah, lani novembra je bil tako obsojen na zaporno kazen, ker je udaril taksista in mu zlomil čeljust. Na začetku tega leta je tudi odslužil 50-dnevno kazen, a v hišnem priporu.

Značke: arsenal, nogomet, denar

Članki iz rubrike