benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 05.01.2019 13:25:19

Lord Bendtner začel z služenjem 50-dnevne zaporne kazni

Nicklas Bendtner
Profimedia
Danski nogometni reprezentant Nicklas Bendtner je začel s služenjem 50-dnevne zaporne kazni, ki mu jo je lani novembra prisodilo dansko sodišče, ker je udaril taksista in mu pri tem zlomil čeljust. Kazen bo odslužil v hišnem priporu, nekdanji napadalec Arsenala je na Twitterju namreč objavil sliko noge, na kateri ima pritrjeno sledilno napravo.

Tridesetletnik, ki trenutno igra za norveški klub Rosenborg, bo kazen odslužil doma na Danskem, saj po danskem zakonu obsojenci na manj kot šest mesecev zaporne kazni lahko to odslužijo tudi v hišnem priporu.

Incident s taksistom se je zgodil lani septembra, novembra se je Bendtner pritožil na odločitev sodišča, ki ga je obsodilo na 50-dnevno zaporno kazen, a ga to ni uslišalo. Priznal je, da je udaril taksista, a ob tem dejal, da je to storil v samoobrambi.



"Seveda si želim, da se to ne bi zgodilo. Bilo bi bolje tako zame kot za taksista, ki je posledično izgubil službo," je dejal Bendtner, kot piše spletni portal BBC, ki poroča tudi, da naj bi Danec začel s pisanjem knjige, ki bo po njegovih besedah razkrivala več, kot običajno razkrivajo najboljši nogometaši.

"Na srečo nikoli ni prepozno za učenje in pripravo na prihodnost, zato sem se odločil, da zberem zgodbe, ki so bile zame v zadnjim 31 letih tako negativne kot pozitivne," je o knjigi dejal nekdanji igralec Juventusa.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike