Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2020 08:55:50
Deli članek:

NORO, kaj pa, če se TOLE RES ZGODI?! Evropski velikan je ZAČEL LOV na - Neymarja!

Profimedia

Že nekaj časa se govori, da bi se Neymar lahko vrnil v Barceloni, toda Katalonci imajo težave s plačilom zahtevane odškodnine.

Zdaj pa se je v igri za njegov podpis pojavil še en klub, ki ga praktično nihče ni pričakoval. Pri Juventusu so se namreč odločili, da bi Brazilca 'povezali' s Cristianom Ronaldom.

Res je, da je Neymar večkrat poudaril, da bi nekoč spet rad zaigral skupaj z Leom Messijem in Luisom Suarezom, ampak je pariški klub odločen, da bo morala Barcelona plačati visoko ceno, da se to zgodi, katalonski velikan pa ima s tem precej težav.

Iz Francije prihajajo tudi novice, da je Neymar odločen, da ne bo pristal na znižanje plače pri pariškem klubu in to bi lahko izkoristil Juventus, ki je pripravljen narediti praktično vse, da bi osvojil ligo prvakov. Pri tem se črno-beli spogledujejo z zamislijo, da bi v posel vključili Paula Dybalo, ki bi tako odšel v PSG. Bojda pa so pri italijanskem velikanu že začeli z uresničevanjem načrta, a ostaja vprašanje ali si Neymar želi igrati skupaj s Cristianom Ronaldom.

Morda se bo marsikomu zdelo nemogoče, da bi Juventus uspel v svoji nameri in res pripeljal Neymarja, ampak ne smemo pozabiti, da so Italijani uspeli dobiti tudi Cristiana Ronalda, čeprav tudi takrat praktično nihče ni mislil, da bi se to lahko zgodilo.