gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 15.05.2020 07:26:51

BUM! Pri GORICI mislijo resno! V boj za PRVO LIGO tudi z zelo VROČIM SLOVENSKIM REPREZENTANTOM!?

Jurij Kodrun
Goričani so se vrnili v Športni park, po dvomesečni prisilni karanteni so se znova lotili treningov, čeprav je prvenstvo v drugoligaški druščini zaključeno. Štirikratni prvaki so se kakopak lotili priprav na dodatne kvalifikacije, ki bodo trajale zelo dolgo, hkrati pa si bodo prizadevali uresničiti revolucionarno idejo.

V slovenskem Las Vegasu med tednom vrnili k vadbi v svojem Športnem parku. »Drži, začeli smo s treningi in jih bomo nadaljevali, ampak še enkrat bom poudaril, da odločitev NZS ni poštena. Ni korektna. Iz preprostega razloga, ker nas ne postavlja v enak položaj s preostalimi, kar je v nastali situaciji bistvenega pomena. Se bomo pa na to pripravljali in storili bomo vse, kar je v naših močeh, da bi to počeli na najboljši možni način,« je dejal športni direktor Gorice Miran Burgić.
V nadaljevanju se je dotaknil negotovosti glede igralske zasedbe, ki bo pritekla na igrišče. "Poglejte ... Apeliral bi na NZS in na vse odgovorne, da v zvezi s tem nekaj ukrenejo, da nekaj naredijo. Zelo dobro se zavedamo spoznanja, da bomo v pomembnem obračunu morda oslabljeni. Nekaterim fantom bo 30. junija potekla pogodba, trije so denimo posojeni. So v 'lasti' drugih klubov, zato mi o njihovem statusu ne moremo odločati. Če torej obstaja možnost, da bomo izgubili igralca, bi morali imeti tudi možnost, da ga nadoknadimo. Da koga pripeljemo. Ne more se dogajati samo v eno smer. Ne bi se smelo," je svoje stališče razkril nekdanji odlični napadalec.

matavz
Martin Metelko

Bržčas se bo marsikdo strinjal, da njegovo mnenje 'pije vodo', ampak takšna ideja se vendarle zdi utopična. Pravila glede pogodb so jasna, priporočila Fife sicer precej bolj ohlapna, toda v Novi Gorici se s tem ne nameravajo kar tako sprijazniti. V izrednih razmerah se je že marsikaj spremenilo in se bo gotovo tudi v bližnji prihodnosti ...Miran Burgić razkriva, da mislijo resno, prvi koraki proti morebitnim okrepitvam so že storjeni. "Govoril sem s Timom Matavžem. On je prost oziroma bo prost 30. junija, ko mu bo potekla pogodba z Vitessejem. Lahko bi igral za nas in potem odšel drugam, ker lahko v istem prestopnem roku podpiše za dva kluba..."

CELOTEN ČLANEK TUDI Z ODZIVOM TIMA MATAVŽA SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike