Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
13.05.2020 11:08:53
Deli članek:

To pa je že ZAJETEN ZNESEK za televizijske pravice! Najnižja ponudba 10 MILIJONOV EVROV?

Reuters

Prvoligašem v soseščini se obetajo boljši časi.

Slovenski prvoligaši iz naslova televizijskih pravic zaslužijo zgolj 'drobiž', pri južnih sosedih je stanje le za odtenek boljše, a vse kaže, da se hrvaškim klubom obetajo boljši časi. Bogatejši. Poročali smo že, da je tamkajšnja zveza pred časom dve leti pred iztekom pogodbe z aktualnim nosilcem TV-pravic objavila razpis za sodelovanje z novim. Hkrati vodilni možje HNS niso skrivali, da so že opravili pogovore z medijskimi hišami iz Italije, Anglije in Švedske, kar je bil signal, da se bržčas dogaja nekaj velikega.

Medtem je razpis potekel, prijave je poslalo sedem zainteresiranih, odpiranju kuvert so prisostvovali tudi predstavniki devetih klubov. A zgolj kot priče, z vsebino zaradi zaupnosti informacij in možnosti, da bi pricurljale v javnost, niso bili seznanjeni.

Kako bogate so ponudbe, tako ostaja skrivnost, ampak najbolj odgovorni ljudje zveze zadovoljstva na obrazu bojda niso mogli skriti, kar glede na nekatere neuradne podatke pač ni presenečenje. Ti namreč pravijo, da naj bi bila najnižja ponudba 'težka' 10 milijonov evrov ... Glavni pobudnik akcije Damir Mišković je pred časom izrazil prepričanje, da bi si lahko prvoligaši z novo pogodbo delili 15 milijonov.