nypd, newyorška policija Svet24.si

Novorojenko in dojenčka je zabrisala skozi okno, ...

Lea Sirk Svet24.si

Lea Sirk: Vse na meni je naravno in bo táko tudi ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

2d496e3910d82d75d8c4f2b52ba4fd8b Necenzurirano

Odšel je gradbeni baron, ki je vedel vse o vseh

denar Odkrito.si

10 zanimivosti o denarju

NASLOVNA Odkrito.si

KVIZ TEDNA

nu
nu
3 12.05.2020 10:19:02

Ljubljančan Jan Mlakar PRIZNAL: Olimpija nikoli ni bila MOJ klub, Maribor je MOJ DOM in ...

Drago Wernig - TAKA
Nekdanji nogometaš Maribora Jan Mlakar priznal, da ko govori o domu, misli na Maribor.

V prejšnji sezoni eden najboljših nogometašev v slovenski prvi ligi Jan Mlakar se je v intervjuju za SN Portal razgovoril o številnih temah, med drugim se je spomnil tudi svojega prihoda v štajersko prestolnico. Na vprašanje, ali je imel kaj pomislekov, ko je na mizo dobil ponudbo vijoličastih, glede na to, da sam prihaja iz Ljubljane, je kapetan mlade slovenske reprezentance odgovoril kot iz topa.

"Ne, zaradi tega nisem imel pomislekov. Olimpija nekako nikoli ni bila moj klub, če lahko tako rečem. Pa ne da bi zdaj želel karkoli… Verjetno zato, ker sem igral v Domžalah, iz Domžal sem tudi šel naprej. Za Maribor pa vsi vemo, da je veliko ime, naredil si ga je tudi v Evropi. Kar se tiče prihoda v Slovenijo, je bila to tudi edina opcija. Imel sem tudi nekaj ponudb iz Italije in še nekaterih drugih držav, toda v tistem obdobju sem želel čim več igrati. Da bi se znova dokazal, saj kot ste rekli, pri Veneziji nisem igral praktično nič. In hvala bogu, da sem se tako odločil. Na koncu se je namreč izkazalo, da sem se odločil pravilno," je za SN Portal dejal Mlakar. 

In priznal, da mu je Maribor zlezel pod kožo: "Tam mi je bilo res super, življenje v Mariboru je res fenomenalno. Tudi ko se s punco kdaj pogovarjava o tem, da greva domov, se počutiva, kot da je dom Maribor. V klubu so me vsi zelo dobro sprejeli, nudijo pa ti tudi vse, kar potrebuješ, in lahko razmišljaš samo o nogometu. Poleg tega mesto živi za nogomet, tako da je tam res super igrati." 

Značke: jan-mlakar, maribor

Članki iz rubrike