Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2020 19:24:05
Deli članek:

Razkrita VELIKA LAŽ: Pri Realu SO BESNI, poškodovani Luka Jović je PRIZNAL BOLEČO RESNICO in ŠOKIRAL VSE!

Reuters

Potem ko je svet preplavila novica, da se je na treningu Reala poškodoval Luka Jović, je zdaj na dan prišla tudi vsa resnica okoli omenjenega dogodka.

Življenje Luke Jovića je vsak dan težje. V domovini ga sovražijo, ker je tako vehementno kršil pravila o samoizolaciji, navijači Reala ga prav tako zasuvajo z žaljivkami, saj je bil edini igralec, ki je med izrednimi razmerami pobegnil iz Madrida. Prav tako so ga označili za enega najslabših nakupov v zgodovini kluba.

Že prvi trening po vrnitvi na delo pa je bil zanj usoden, poškodoval si je stopalo, zaradi česar bo odsoten kar nekaj mesecev. Toda stvar je pravzaprav še hujša, kot se zdi. Jović je namreč prikrival dejstvo, da je poškodovan že kar nekaj časa.

Zdaj so ga v klubu ujeli na laži, tako da je vse priznal in povedal, da se je poškodoval med vadbo v Beogradu, a tega ni povedal nikomur. Pri Marci so zapisali, da je kar malo čudno, da se je srbski nogometaš tako hudo poškodoval že na prvem treningu. Nato pa so v nadaljevanju sporočili, da je Jović priznal, da ga stopalo boli že nekaj časa in s tem razbesnel klubske veljake.