nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 09.05.2020 14:44:35

STROGA kazen za hrvaškega nogometaša, ki je vinjen GROZIL ŽENI in noč PREŽIVEL V ZAPORU!

Profimedia
Poročali smo o tem, da je nekdanjiga hrvaškega reprezentanta Ognjena Vukojevića v četrtek zvečer odpeljala policija.

Selektor reprezentance U20 je grozil ženi in se nasploh nasilno obnašal. Vse skupaj pa se je zgodilo po tem, ko je v vinjenem stanju prišel domov. Nekdo iz družine je njegovo početje prijavil, tako da je morala posredovati policija, ki je 36-letnika odpeljala na postajo.

Nekdanjega nogometaša je zaslišal dežurni državni tožilec, kjer so bile zgornje navedbe potrjene. Po zaslišanju mu je tožilec izrekel kazen prepovedi približevanja ženi na razdalji do 200 metrov, kar pomeni, da se bo moral preseliti iz skupnega stanovanja.

"Takšno obtoženčevo obnašanje je pri njegovi soprogi izzvalo strah, ob tem se boji tudi za svoje življenje in za življenje članov svoje družine. Po zaslišanju je državno tožilstvo obtoženemu prepovedalo, da bi se žrtvi približal na manj kot 200 metrov, ob tem pa mu je prepovedalo tudi vzpostavljanje in ohranjanje stikov z žrtvijo ter izselitev iz doma, v katerem stanuje skupaj s soprogo," je med drugim v sporočilo zapisalo zagrebško tožilstvo.

Kot poročajo različni hrvaški mediji naj bi do incidenta prišlo malo po polnoči v noči na petek, nekdanjega nogometaša pa je prijavila soproga. Gre za 38-letno bivšo hrvaško misico, ki je prijavila, da ji je mož grozil s smrtjo. Ženo naj bi zmotilo, da je mož domov prišel okajen, on pa je začel kričati nanjo. Ob tem naj bi njej in članom njene družine grozil s smrtjo. Ko je poskušala poklicati policijo, naj bi ji Vukojević vzel iz roke in jo odrinil, test alkoholiziranosti pa je pokazal, da je imel selektor hrvaške izbrane vrste do dvajsetega leta starosti v krvi 0,6 promila alkohola.

Članki iz rubrike