profimedia-0090086427 Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

Plastika morje Svet24.si

Prvi protiplastični sporazum: Od nafte do ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 07.05.2020 11:33:27

Nogometna legenda sporočila, da je KONEC, vsi pa govorijo o njenem posnetku njegove izbranke! (video)

Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Alessandro Matri je končal kariero. Kot sam pravi, je v zadnjih mesecih, ki jih je kot posojen igralec Sassuola preživel pri Brescii, povsem izgubil motivacijo, zato nima smisla, da bi se še naprej mučil.

"Svoje sanje sem uresničil. Nisem si mislil, da bi lahko ustvaril tako kariero, kot sem jo. Imel sem nekaj ponudb, a me ni nobena zadovoljila, iz sebe pa se ne mislim norčevati. Se pa zavedam, da mi bo nogomet manjkal," je za Sky Italia dejal 34-letni Matri, ki je v reprezentanci od leta 2011 do leta 2015 zbral sedem nastopov in dosegel en gol.

Kariero je začel pri Milanu, svoja najlepša nogometna leta pa je preživel pri Juventusu, s katerim je bil trikrat državni prvak. Igral je tudi za številne druge italijanske klube.

Številni italijanski mediji pa so izpostavili tudi njegovo izbranko Federico Nargi, ki je zažgala splet s posnetkom. V njem je pokazala nekaj vročih gibov, nekdanja manekenka pa pogosto objavlja tudi vroče fotografije iz zasebnega življenja in v družbi svojega sveže upokojenega Matrija. Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

Galerija
Značke: matri, italija, nargi

Članki iz rubrike