baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 12.04.2020 09:52:16

VRAČAJO SE! Prvi španski klub napovedal vrnitev na zelenico, začeli bodo ...

Španija je ena od držav, ki jo je novi koronavirus najbolj prizadel, od tam pa prihajajo tudi vzpodbudne novice v povezavi s tamkajšnjim nogometom.

Ves svet je 'na čakanju', pandemija koronavirusa je močno prizadela vse konce sveta, oblasti se na vse pretege trudijo zajeziti bolezen covid-19, ki je posledica novega virusa. V ta namen so se državah po svetu ustavila tekmovanja, tudi ena najbolj atraktivnih nogometnih lig je zaprla svoja vrata. Zvezdniki španskih klubov potrpežljivo čakajo na nadaljevanje tekmovanja, iz Španije pa prihajajo prve pozitivne informacije v tej smeri.

Baskovski Real Sociedad, ki trenutno zaseda visoko četrto mesto na lestvici la lige, je kot prvi španski klub najavil, da bo že ta tork začel s treningi, seveda za začetek z nekaterimi omejitvami. Igralci bodo sprva ločeni in ne bodo trenirali v skupini, na prvih treningih pa bo poudarek predvsem na moči. Treningi se bodo odvijali v klubskem centru, za vse igralce bodo obvezni, bodo pa imeli igralci možnost, da bodo treniral doma, toda pod budnim očesom trenerja.

Članki iz rubrike