zrče, zabava, novalja Svet24.si

Okuženi v Zrčah: Hrvati očitajo Avstrijcem ...

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

Goran Dragić 2 Odkrito.si

Goran Dragić odprl pametno košarkarsko igrišče...

marko vozelj nm Njena.si

Šok: Marko Vozelj na nujni operaciji

nu
nu
1 23.03.2020 12:57:15

PREPLAH pri Barceloni? Katalonci so si PRIVOŠČILI nekaj, česar si NIKAKOR NE BI SMELI!

Profimedia
Prvi zvezdnik Barcelone je nesporno Lionel Messi.

Brez izjemnega Argentinca si je praktično nemogoče predstavljati zasedbo katalonskega velikana. Takoj za njim po pomembnosti pa je zagotovo 27-letni vratar Marc-Andre ter Stegen. Tega se odlično zavedajo tudi v upravi kluba, ki želi z nemškim vratarjem podaljšati pogodbo.

Trenutna bi mu potekla čez dve leti, vendar so bili Katalonci prepričani, da bodo njeno veljavnost že naslednji mesec podaljšali do leta 2025. Vseeno pa se to ne bo zgodilo. Za spremembo ni kriva trenutna situacija, povezana s samoizolacijo zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom, temveč dejstvo, da ter Stegen ne želi podpisati novega dogovora.


Prepričan je namreč, da je Barcelonina ponudba preslaba. Pravzaprav finančno premalo močna, to pomeni, da bi tudi z njo zaslužil manj kot nekateri igralci, ki nimajo tako pomembne vloge v ekipi.

Verjetno se bodo pregovarjanja posledično nekoliko zavlekla, vseeno pa ne gre verjeti, da bi ter Stegen pred iztekom trenutne pogodbe odšel drugam, saj ima v njej zapisano kar visoko odškodnino za primer predčasne prekinitve sodelovanja. Ta znaša 180 milijonov evrov, a vseeno si lahko misli svoje. Dejstvo je, da tudi zaradi takšnih stvari igralcu pade motivacija, saj se mu zdi, da ga klub ne ceni dovolj. Da, tudi velikani si privoščijo napake, ki jih lahko drago stanejo.

Omenimo lahko, da je Nemec na Camp Nou prišel leta 2014, takrat je Barca njegovemu klubu Borussi Mönchengladbach plačala 12 milijonov evrov.

Članki iz rubrike