Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 21.03.2020 19:26:07

KDO JE TU NOR?! Začelo se je nogometno prvenstvo sredi EVROPE!

Instagram
Medtem, ko nogometne zelenice v veliki večini evropskih držav samevajo, se je v eni izmed največjih evropskih držav začelo novo prvenstvo.

Nogometne zelenice mirujejo, tudi okroglo usnje je pristalo v karanteni oziroma samoizolaciji. Med zadnjimi so prvenstvo prekinili Turki, pa bi zdaj tiste lige, kjer tekmovanje še poteka, lahko prešteli na prste ene roke. In to tiste zelo nespretnega mizarja. Ena redkih izjem je Belorusija.

Čeprav po svetu in Evropi vlada izredno stanje, se je v Belorusiji začela nova sezona. Belorusko prvenstvo zaradi vremenskih razmer traja od marca do decembra, ta vikend pa so na sporedu tekme prvega kroga. Brez omejitev.

"Absolutno sem prepričan, da bi lahko bolj trpeli od panike kot pa od samega virusa," je pred dnevi dejal ljubljeni vodja Aleksander Lukašenko. "Navkljub okoliščinam in nervozi pred začetkom nove sezone, je prva liga začela svoje potovanje do 30. kroga. Zelo smo veseli in pozivamo navijače, da pridejo na štadionu," pa so zapisali pri beloruski nogometni zvezi.
 
Kdo je tu nor? Naj še dodamo, da v elitni beloruski ligi igra tudi en slovenski nogometaš, Miha Goropevšek od februarja nosi dres Dinamo Minska.

PS: Kje se še igra nogomet? Aruba, Angola, Avstralija, Burundi, Belorusija, Butan, Sv. Krištof in Nevis, Nikaragva, Hong Kong, Jamajka

Članki iz rubrike