Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
19.03.2020 10:08:26
Deli članek:

GA ČAKA ZAPOR?! Norost zvezdnika Reala: POBEGNIL v domovino, da bi se takole ZABAVAL PO LOKALIH!

Reuters

Dvaindvajsetletni napadalec si je privoščil nadvse neodgovorno početje, gotovo ga čaka huda kazen.

"Vodilni možje kluba so nam rekli, da ne bomo trenirali, a da moramo biti doma in ne smemo zapustiti Madrida," je pred nekaj dnevi dejal Luka Jović, a potem storil ravno to. Verjeli ali ne, je zapustil karanteno v španski prestolnici in z zasebnim letalom pobegnil v Beograd. Z namenom, da bi s svojo izvoljenko Sofijo proslavil njen rojstni dan. Sprehajala sta se po mestu, pohajkovala po lokalih in tako ogrožala svoje in zdravje vseh ljudi, ki so bili z njima (tudi po naključju) v stiku.

Dvaindvajsetletni napadalec tako ni prekršil le navodila svojega kluba, temveč tudi srbske vlade, ki je za vse, ki pridejo iz tujine, odredila samoizolacijo. Kar naenkrat je pozabil na skrb, ki jo je z javnostjo delil, ko je bila ugotovljena okužba s koronavirusom košarkarja kraljevega kluba Treya Thompkinsa. "Ker sem poškodovan, sem v preteklih dneh za rehabilitacijo uporabljal iste bazene kot Thompkins, toda nimam nikakršnih simptomov."


Neprimerno ali, kot so prepričani številni, neumno potezo Luke Jovića je – vsaj posredno – komentirala tudi srbska premierka, ko je nagovorila državljane. "Z neodgovornimi nogometaši, ki imajo v tujini milijonske pogodbe in po prihodu v Srbijo niso v izolaciji, bodo imeli opravka preiskovalni organi," je sporočila Ana Brnabić. Menda ni izključena niti zaporna kazen ...