polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
4 19.03.2020 00:08:20

FANTJE, PAZITE NASE!!! Iz Italije GROZLJIVE NOVICE! To je KATASTROFA, v enem dnevu UMRLO kar ...

Profimedia
Saj ni res, pa je ...

Italija je država, v kateri si kruh služi ogromno nogometašev iz Slovenije: Samir Handanović je prvi golman Interja, Josip Iličić zvezdnik Atalante, Boštjan Cesar kapetan Chieva, Jasmin Kurtić vezist Parme, Žan Majer član Lecceja, mladi Žan Celar nosi dres Cremoneseja in tako dalje in tako naprej. Skratka, v Italiji je ogromno Slovencev, hkrati pa je Italija država, ki ji koronavirus resnično ni prizanesel. In nič ne kaže, da bi se stvari lahko kaj kmalu umirile. Z Apeninskega polotoka namreč prihajajo prav grozljive novice.

V zadnjih 24 urah je zaradi koronavirusa umrlo skoraj 500 ljudi, kar je seveda zares osupljiva številka. Številka, ob kateri zaledeni kri v žilah. Skupno je od izbruha bolezni covid-19 v Italiji umrlo že skoraj 3000 ljudi.

Številka 475 smrti v zgolj 24 urah je najvišja številka smrti v Italiji v vsej zgodovini te države. Niti na Kitajskem v enem dnevu zaradi koronavirusa življenja ni izgubilo toliko ljudi.V Italiji je bilo sicer že 35.713 pozitivnih testov. K sreči je 4025 ljudi okrevalo. Toda 2978 izgubljenih življenj je res številka, ob kateri se človek zamisli …

Našim fantom v Italiji pa: DRŽITE SE! In pazite nase …

ZA ČASNIK EKIPA SN SE JE IZ VERONE JAVIL LEGENDARNI BOŠTJAN CESAR, PRVI SLOVENEC, KI JE ZA REPREZENTANCO ODIGRAL 100 TEKEM. POGOVOR Z NJIM O ŽIVLJENJU V ITALIJI V TEH TEŽKIH DNEH SI LAHKO PREBERETE TUDI V TISKANI OBLIKI ČASNIKA, KI JE ZA LE 1 EVRO NA VOLJO NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike