Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
4 19.03.2020 00:08:20

FANTJE, PAZITE NASE!!! Iz Italije GROZLJIVE NOVICE! To je KATASTROFA, v enem dnevu UMRLO kar ...

Profimedia
Saj ni res, pa je ...

Italija je država, v kateri si kruh služi ogromno nogometašev iz Slovenije: Samir Handanović je prvi golman Interja, Josip Iličić zvezdnik Atalante, Boštjan Cesar kapetan Chieva, Jasmin Kurtić vezist Parme, Žan Majer član Lecceja, mladi Žan Celar nosi dres Cremoneseja in tako dalje in tako naprej. Skratka, v Italiji je ogromno Slovencev, hkrati pa je Italija država, ki ji koronavirus resnično ni prizanesel. In nič ne kaže, da bi se stvari lahko kaj kmalu umirile. Z Apeninskega polotoka namreč prihajajo prav grozljive novice.

V zadnjih 24 urah je zaradi koronavirusa umrlo skoraj 500 ljudi, kar je seveda zares osupljiva številka. Številka, ob kateri zaledeni kri v žilah. Skupno je od izbruha bolezni covid-19 v Italiji umrlo že skoraj 3000 ljudi.

Številka 475 smrti v zgolj 24 urah je najvišja številka smrti v Italiji v vsej zgodovini te države. Niti na Kitajskem v enem dnevu zaradi koronavirusa življenja ni izgubilo toliko ljudi.



V Italiji je bilo sicer že 35.713 pozitivnih testov. K sreči je 4025 ljudi okrevalo. Toda 2978 izgubljenih življenj je res številka, ob kateri se človek zamisli …

Našim fantom v Italiji pa: DRŽITE SE! In pazite nase …

ZA ČASNIK EKIPA SN SE JE IZ VERONE JAVIL LEGENDARNI BOŠTJAN CESAR, PRVI SLOVENEC, KI JE ZA REPREZENTANCO ODIGRAL 100 TEKEM. POGOVOR Z NJIM O ŽIVLJENJU V ITALIJI V TEH TEŽKIH DNEH SI LAHKO PREBERETE TUDI V TISKANI OBLIKI ČASNIKA, KI JE ZA LE 1 EVRO NA VOLJO NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike