hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 27.02.2020 12:49:12

Pri Realu (ni)so OBUPALI: Ostali BREZ enega zvezdnika, zato zdaj prihaja DRUGI!

Profimedia
Domači poraz v prvi tekmi osmine finala lige prvakov z Manchester Cityjem je dodobra razburkal dogajanje v Realu in tudi okoli njega.

Navijači so besni, Zinedine Zidane razočaran, govori pa se, da je predsednik Florentino Perez že krenil v akcijo, da bi dodatno okrepil ekipo.

Njegova in trenerjeva želja je bila, da bi pripeljali Kyliana Mbappeja, toda ta prestop je malo verjeten. Parižani za svojega dragulja zahtevajo prek dvesto milijonov evrov, zato se ta scenarij zdi praktično neuresničljiv.



A v kraljevem klubu ne obupavajo, želja po okrepitvi moštva je preprosto prevelika, da bi bilo tako. In zdaj je glavna tarča poletnega prestopnega roka postal Mohamed Salah. Informacije z Otoka pravijo, da bi bili redsi pripravljeni skleniti posel, toda pod njihovimi pogoji.

Angleški mediji namigujejo, da bi se klub z Anfielda zadovoljil z vsoto 130 milijonov evrov. To bi bil seveda najdražji nakup madridskega kluba v zgodovini (doslej je največ plačal za Garetha Bala, in sicer 101 milijon evrov), vendar bi bila ta cena najbrž vseeno sprejemljiva. Prav tako pa bi bil verjetno tudi Salah zadovoljen z odhodom v kraljevi klub.

Članki iz rubrike