ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

nu
nu
0 13.02.2020 09:33:36

Ronaldo v Ljubljani? POZOR, na tem mestu razkrivamo VSE, zdaj ni več nobenih neznank!

Profimedia
Slovenija bo na prijateljski tekmi gostila evropskega velikana.

O čemer smo mi in naši kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN poročali že 23. januarja, je zdaj dobilo tudi uradno potrditev. Kot je sporočila slovenska nogometna zveza, se je vodstvo reprezentance dogovorilo za prijateljsko tekmo z evropskim velikanom in aktualnim evropskim prvakom. V Ljubljano prihaja reprezentanca Portugalske, z njo pa tudi veliki nogometni zvezdnik iz vrst Juventusa Cristiano Ronaldo.

"Nogometna zveza Slovenije v letu 2020 praznuje 100-letnico krovne nogometne organizacije na Slovenskem. Ob tej priložnosti v Slovenijo prihaja Portugalska, ki bo na letošnjem evropskem prvenstvu branila naslov prvaka iz leta 2016. Ta bo z izbrano vrsto selektorja Matjaža Keka odigrala pripravljalno konec maja v Stožicah.
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović je že večkrat napovedal, da bo NZS v okviru praznovanja 100-letnice organizirala dogodek za navijače v obliki tekme z atraktivnim nasprotnikom. Ideja o tekmi s Portugalci se je pojavila že pred časom, ko je Portugalska najprej igrala prijateljsko tekmo s futsal reprezentanco pred evropskim prvenstvom v Sloveniji, kasneje pa tudi med prvenstvom, ki so ga Portugalci tudi osvojili.
Tekma s Portugalsko, ki bo 31. maja v Stožicah, bo Sloveniji služila tudi kot priprava za Ligo narodov, medtem ko bo to ena zadnjih pripravljalnih tekem Portugalske pred evropskim prvenstvom," se je glasilo sporočilo zveze.

ronaldo

Članki iz rubrike