Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2020 10:07:57
Deli članek:

RAZVAJEN OTROČAJ! Mbappe PONOREL, ko ga je trener zamenjal pri 5:0 za NJEGOVO moštvo! (video)

Reuters

Neverjetno.

Nogometaši PSG-ja so včeraj odčitali pravo malo nogometno lekcijo Montpellierju in ga ugnali s kar 5:0. Varovanci Thomasa Tuchela so bili izjemno razpoloženi, zabili so petkrat, dosegli bi lahko še kakšen zadetek več. Dejstvo je, da jim je Montpellier stvari olajšal, kajti že v 17. minuti je Bertaud prejel rdeči karton, pred koncem tekme, ko je bil izid 5:0, je pordečel še Chotard. 

Za PSG so zadetke dosegli Sarabia,Di Maria, Congre (avtogol), Mbappe in Kurzawa. Ob izidu 5:0 se je Tuchel odločil, da opravi prvo zamenjavo, na klop je poklical Mbappeja in namesto njega na igrišče poslal Maura Icardija, kar francoskemu superzvezdniku ni bilo po godu. Izgubil je živce, se jezil nad Tuchelom in njegovo odločitvijo,  vse skupaj pa je precej neverjetno, glede na to, da je bila tekma že zdavnaj odločena. 

"To ni lep prizor, ampak se ne dogaja samo pri nas. Enako sem videl v Dortmundu. To ni dobro. Nisem jezen, žalosten sem, to je nepotrebno. Jaz sem trener, jaz sprejemam odločitve in tako bo. Ne igramo tenis, ampak nogomet, spoštovanje mora biti," je po tekmi dejal Tuchel. 

Mbappejeva reakcija je naletela na veliko neodobravanja, mnogi so prepričani, da je Francoz razvajen otročaj in da je slabe navade pobral od drugega superzvezdnika PSG-ja Neymarja.