Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

(am)
(am)
9 23.01.2020 10:36:23

BOMBA! Cristiano Ronaldo PRIHAJA V LJUBLJANO! Kdaj? Kako? Zakaj? TU SO VSE PODROBNOSTI spektakla!

Profimedia
V slovenski prestolnici bo 31. maja gostoval eden največjih nogometnih zvezdnikov vseh časov.

Gre za zanesljive portugalske vire. Najbolj zanesljive. In čeprav jih seveda ne moremo razkriti, jim morate verjeti in prek njih morate verjeti nam. Če boste storili karkoli drugega, boste kmalu spoznali, kako zelo ste se motili. Dogovor je namreč zapečaten. Portugalska izbrana vrsta za 31. maj načrtuje prijateljsko tekmo v okviru priprav na branjenje naslova na poletnem evropskem prvenstvu, v teh načrtih pa ni več nobenega dvoma o tem, kje in proti komu bo to tekmo odigrala. V Ljubljani proti Sloveniji.

V Stožicah proti naši reprezentanci, proti izbrani vrsti naše države. Slovenija je – to smo vedeli – iskala primerno atraktivnega nasprotnika, s katerim bi odigrala prijateljsko tekmo, ki bi bila ena od počastitev letošnjega častitljivega jubileja – 100. obletnice delovanja NZS. Na drugi strani so Portugalci iskali čim močnejšega nasprotnika, ki – na našo žalost – ni udeleženec Eura. In kot zagotavljajo (pa ne samo zagotavljajo, a o tem kdaj drugič) naši portugalski viri, sta se zainteresirani strani dogovorili. Dokončno. Nepreklicno.

Portugalska izbrana vrsta 30. maja prihaja v Ljubljano in bo tukaj trenirala, dan pozneje bo v – drugačne ne more biti – nabito polnih Stožicah odigrala tekmo proti Sloveniji, nato pa nadaljevala priprave za nastop na Euru, katerega uvodni del bodo Portugalci v brutalni skupini z Nemčijo in Francijo odigrali v bližnjih Budimpešti in Münchnu. Tekma v Ljubljani bo na sporedu dva tedna pred portugalskim uvodnim nastopom na Euru in po naših informacijah so se ugledni gostje zavezali priti z najmočnejšo mogočo zasedbo.

Tudi z Ronaldom, jasno. Predvsem z Ronaldom. A vendarle z enim mogočim zadržkom. Cristiano seveda ne bo mogel priti, če bo 30. maja v Istanbulu z Juventusom igral v velikem finalu lige prvakov. Če ste torej slovenski navijač Juventusa, ste pred zelo zanimivo dilemo, kaj si bolj želeti. Če ste kdorkoli in karkoli drugega, pa so stvari kristalno jasne.

Članki iz rubrike