favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 11.12.2019 19:55:16

DRAMA v Zagrebu! Tribune GORIJO - najprej GOL vseh golov, potem KRIVICA (video)

Reuters
V Zagrebu vre, težko pričakovani obračun Dinama in Manchester Cityja v zadnjem krogu rednega dela lige prvakov je v uvodnih 45 minutah pričaral najvišjo stopnjo razburljivosti.

Navijači hrvaških prvakov so na noge skočili že v 10. minuti, ko je njihov zlata vredni izvozni 'artikel' Dani Olmo fantastično zadel žogo, ki jo je proti njemu poslal Damian Kadzior. To je bil zadetek, ki se bo še dolgo vrtel na športnih TV-programih. Poljsko-španska kombinacija je Dinamu prinesla vodstvo in veter v hrbet.

Tribune so norele, a Angleži so pripravljali povračilni ukrep. Toda ta je prišel takrat, ko domačini niso pričakovali. Ko ne bi smel priti, kot pravijo. Hrvati so ogorčeni, City je izenačil, ko bi moral poskrbeti za prekinitev igre. Tako bentijo naši južni sosedi in se sklicujejo na fair-play, ki bi moral na tekmi lige prvakov držati kot pribit. Spoštovanja ni bilo, Angleži so izenačili, ko sta na zelenici ležala dva domača nogometaša. Gabriel Jesus, ki je tudi dosegel izenačujoči zadetek, je podrl Dilaverja, v nadaljevanju akcije je po tleh padel še Moro. Gostje niso želeli žoge poslati v avt, nadaljevali so z napadom, Mahrez je podal pred vrata, Jesus pa je bil natančen.



Eden tistih, ki je najbolj protestiral pri sodniku, je bil Makedonec Arijan Ademi, sicer kapetan Dinama. Za nešportno obnašanje si je prislužil rumeni karton.

Dinamo ima še vedno možnost napredovanja v osmino finala. Manchester City si je že zagotovil prvo mesto, za drugega pa se potegujejo Šahtar (6 točk), Dinamo (5) in Atalanta (4). Na drugi tekmi Ukrajinci gostijo Italijane. Po prvih 45 minutah je izid še vedno 0:0.

Članki iz rubrike