Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 11.12.2019 15:25:39

Karma je PRA**CA: Potem ko je LEWANDOWSKI naredil TOLE, ni več ZABIL GOLA!

Profimedia
Robert Lewandowski ima za sabo izvrstno sezono.

Poljak je prvi strelec nemškega prvenstva, v bundesligi je na 14 tekmah zabil kar 16 golov, a tudi v drugih tekmovanjih mu gre več kot odlično.

V ligi prvakov je v petih nastopih zabil kar desetkrat, tako da je njegov izkupiček 27 golov na 22 tekmah. Verjetno se vsi še spomnite vrhunskega večera, ki ga je imel v Beogradu, ko je Crveni zvezdi zabil kar štirikrat, Bayern pa je slavil s 6:0.

Enaintridesetletni napadalec je po tistem srečanju na twitter napisal naslednji 'čivk': "Nekaj moram priznati ... Odvisen sem od zabijanja golov." S tem je dvignil kar nekaj prahu, nekateri so namreč menili, da tega preprosto ne bi smel zapisati, tudi zaradi spoštovanja do tekmecev. Spet drugi so mu samo prikimali.

Tisti prvi se mu danes, 15 dni po omenjeni objavi, privoščljivo smejijo, saj Poljak od gostovanja v Srbiji ni več zabil gola. Ob tem pa je Bayern obe prvestveni srečanji izgubil, najprej doma z Bayerjem, nato še v gosteh pri Borussii Mönchengladbach. Bo imel pa danes Lewandowski priložnost, da se spet vpiše med strelce, če ga bo trener uvrstil v ekipo, saj dvoboj nima posebnega tekmovalnega naboja. Bavarci bodo v zadnjem krogu skupinskega dela lige prvakov gostili Tottenham.

lewy twitter
twitter

Članki iz rubrike