gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.12.2019 16:37:46

V PSG-ju VRE: Superzvezdnik je povzdignil glas in povzročil PANIKO!

Reuters
V PSG-ju se dogaja marsikaj.

Trener Thomas Tuchel verjetno nikakor nima lahkega dela, saj ima na voljo kar nekaj vrhunskih zvezdnikov, obenem pa mora krotiti tudi njihov karakter. In prav to je verjetno še najtežje.

Zdaj so pri slovitem francoskem časniku L'Equipe zapisali, da Kylian Mbappe nikakor ni zadovoljen s statusom, ki ga ima v pariškem klubu. Predvsem ga motijo določene stvari, zaradi katerih se v primerjavi z Neymarjem počuti manjvrednega.

Mbappeju nikakor ni bilo všeč, da ga je nemški strokovnjak konec tedna zamenjal v izdihljajih obračuna z Montpellierem, kar je trenerju močno zameril in se razjezil, Tuchel pa je po 'kratkem stiku' z igralcem preprosto dejal, da mora fant spoštovati njegove odločitve.


Francoski reprezentant nikakor ne more pozabiti, kako je bil jezen po srečanju z Marseillom v prejšnji sezoni, ki ga je začel na klopi. Tako ga je trener kaznoval, ker je zamudil na sestanek pred obračunom. In posledično je mnenja, da ga v klubu še zdaleč ne obravnavajo tako kot Neymarja.

Slednjemu so dovolili, da je v miru saniral poškodbo stopala, medtem ko za druge igralce te stvari ne veljajo. Tudi izjave po tem, ko je prejel nagrado za najboljšega mladega nogometaša leta, dovolj zgovorno pričajo o tem, kako se počuti: "Rad bi imel večjo odgovornost, naj bo to v Parizu ali pa kjerkoli drugje."

Zdi se, da je Neymar v Parizu nedotakljiv, kljub temu da je javno izrazil željo po odhodu iz kluba. Toda trener Tuchel vedno pravi, da je prav Brazilec ključni člen ekipe. Mbappeju pogodba s Parižani poteče 30. junija 2022. Klub bi z njim rad obnovil sodelovanje, vendar pa se pogovori niso premaknili z mrtve točke. Glede na skrhane odnose med Tuchlom in Mbappejem ter glede na to, da se fant ne čuti dovolj cenjenega, se verjetno lahko zgodi, da bo kariero nadaljeval drugje.

Zanimanja zanj ne manjka, še vedno si ga želijo pri Realu. Vsem pa je znana zgodba, da si tudi sam želi obleči dres madridskega kluba. Če ne bo šel v špansko prestolnico, bo zagotovo imel dovolj dobrih ponudb, tako da se mu za morebitno življenje po PSG-ju ni treba bati.

Značke: psg, paris, zvezdnik

Članki iz rubrike