nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 24.11.2019 08:05:17

O zastavi, predstavi in žvižgih! Zidane po zadnji tekmi tudi o problematičnemu Balu: Upam, da mu ...

Profimedia
Trener Reala se po zadnji zmagi ni mogel izogniti vprašanjem o Garethu Balu.

Madridski Real je na včerajšnji tekmi proti Real Soicedadu prišel do nove zmage v španskem prvenstvu, pred domačimi gledalci pa je trener Zinedine Zidane v igro poslal tudi vse bolj osovraženega Garetha Bala.

Valižan se je pred dnevi na reprezentančni akciji veselil z zastavo, na kateri je bil sporen zapis, kar je še posebej razjezilo navijače Reala. Slednji so svoje nezadovoljstvo nad valižanskim zvezdnikom izrazili tudi v soboto. Bale je bil že ob predstavitvi deležen glasnih žvižgov, žvižgali pa so mu tudi med samo tekmo. Kaj pa na to pravi trener Zinedine Zidane?

"Upam, da mu ne bodo žvižgali do konca sezone. Želimo si, da bi bili navijači z nami od začetka do konca, ampak tega ne moremo nadzirati. Navijači imajo pravico, da izrazijo svoje mnenje, jaz pa jih lahko zgolj prosim, da spodbujajo vse igralce. Vesel sem zmage, tudi Bale je dobro odigral. Ne morem reči, ali so bili žvižgi upravičeni ali ne. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Z Balom se o tisti zastavi nisem pogovarjal, sem mu pa čestital za uvrstitev z Walesom na evropsko prvenstvo," je zbranim novinarjem po tekmi z Realom Sociedadom govoril sloviti francoski strateg in zaključil: "Preveč se govori o Balu, on si želi biti z nami in igrati dobro."

Značke: bale, real

Članki iz rubrike