nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
4 23.11.2019 19:17:17

HRVAŠKA V ŠOKU! Nekdanji zvezdnik Uniteda in Juventusa jim je zapel HIT OLIVERJA DRAGOJEVIĆA (video)

Profimedia
V regiji odmeva intervju, ki ga je hrvaška novinarka v Londonu opravila z nekdanjim nogometašem Patricom Evrajem.

V času igralske kariere je v Senegalu rojeni nogometaš, ki je odraščal v Franciji in pozneje tudi branil barve galskih petelinov - med letoma 2004 in 2016 je zbral 81 nastopov, med drugim igral za Monaco, Manchester United, Juventus, Marseille in na koncu za West Ham.

Po karieri se usmerja v trenerski poklic, predvsem pa velja za velikega zabavljača, za norca, ki je brez dlake na jeziku in pravljen na vsako neumnost.

"Ko sem imel 17 let sem se pridružil klubu v Italiji. Takrat sem prvič oblekel trenirko, karkšno so imeli tudi ostali. Stal sem pred ogledalom in se gledal. Poklical sem mamo in ji dejal: 'Mama, ali lahko verjameš? Vsi imamo iste trenirke.' Ko sem se pridružil soigralcem, so vsi sedeli za mizo, na kateri je bilo polno hrane. Na levi strani sta bili dve vilici, na desni nož. Vse te podrobnosti sem sporočal mami, počutil sem se kot v raju. Nikoli prej nisem imel teh stvari Misil sem, da je to najpomembnejši trenutek v moji karieri. Prišel sem z ulice, kar naenkrat pa sem imel klubsko trenirko, ljudje pa so me stregli s hrano," je pripovedoval Evra.


In nadaljeval o svoji očetovski vlogi. "Nisem strog. Sin je moj najboljši prijatelj, hči pa je šefica. Ne morem ji reči ne. Če bi mi rekla, naj se borim z levom, bi to storil. Imel sem presaditev las. Ni me sram to povedati. Povem vam pravi razlog. Začeli so mi odpadati lasje, ne vem, ali zaradi stresa. Hči je gledala dokumentarni film o francoski reprezentanci, v katerem sem imel na glavi polno las. Rekla mi je: 'Ali želiš imeti takšne lase?' Vztrajala je, zato sem začel raziskovati, kje bi lahko opravil presaditev. To sem storil zaradi hčerke. Ni me sram, to delim z ljudmi. Nisem lažnivec."

Potem je Evra popihal na dušo Hrvatom. "Prišel bom k vam. Če ne pridem, bo Mario Madžukić ... Ne želim uporabiti kletvice v hrvaščini, ampak res moram priti."

Za vse Hrvate je ob koncu intervjuja pripravil presenečenje, nekaj posebnega. "Želim odpeti pesem v hrvaškem jeziku. Tega nisem še nikoli naredil. Ne vem, ali imate težave z ušesi. Zelo mi je žal, vendar mene ni ničesar sram." Zapel je pesem Oliverja Dragojevića 'Kad mi dođeš ti'.

Evra in Mandžukić sta bila soigralca v Juventusu.

Članki iz rubrike