nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 23.11.2019 21:16:07

#EmeryOut! Vam zveni znano? Navijači Arsenala spet TRPIJO, nočna mora se nadaljuje

Navijači Arsenala so spet obupani, potem ko so dolgo iz kluba podili Arsena Wengerja, se zdaj skušajo rešiti španskega stratega Unaija Emeryja.

Sodu je dno izbil današnji piškavi remi proti dotlej zadnjeuvrščenemu Southamptonu, ki je na Emiratesu dvakrat vodil, domačine pa je dvakrat rešil Alexandre Lacazette - na končnih 2:2 je izenačil v šesti minuti sodnikovega podaljška. Navijači so besni, točka jim ne pomeni skoraj nič. Pravzaprav bi rajši videli, da bi Arsenal izgubil, saj bi domači poraz prinesel večji pritisk na trenerja.

Lacazette je z izenačujočim zadetkom pravzaprav rešil Emeryja, je slišati iz ust jeznih navijačev, ki preko družbenih omrežij pozivajo vodstvo kluba, da se odzove.

emery
Reuters


Veliko jeze je bilo na tribunah Emiratesa prisotne že pred začetkom tekme, saj je Španec začetno enajsterico sestavil s sedmimi obrambnimi igralci. Na tekmi z zadnjeuvrščenim Southamptonom, proti kateremu bi si morali topničarji popraviti gol razliko.

Številni na glas izpostavljajo, da bi lahko Arsenal angažiral argentinskega strokovnjaka Mauricia Pochettina, ki je nedavno zapustil klop hudega mestnega rivala Tottenhama, na čigar klop je sedel Jose Mourinho.

Arsenal je po 13 tekmah pri štirih zmagah, šestih remijih in treh porazih. Izkupiček 18 točk je najslabši Arsenalov dosežek po 13 tekmah.

Značke: arsenal, emery

Članki iz rubrike