stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 17.11.2019 14:51:27

ŠKANDAL pretresa sosede! Ali obstaja še bolj BIZAREN razlog za izgubo službe? Trener se je OSTRO UPRL!

Italija je na nogah. Trenerja mladinske ekipe Invictasaura iz Grosseta je klub odpustil. Razlog je bizaren, neverjeten.

Gospod Massimiliano Riccini je uspel svoje varovance tako dobro motivirati, da so ti razbili, celo ponižali svoje tekmece. To je bila enosmerna ulica, to je bilo teptanje na tleh ležega nasprotnika, to je bilo streljanje mrtvih, kot radi rečemo.

Izid ob koncu srečanja proti klubu Marina Calcio je bil 27:0. In če je trener pričakoval, da ga bodo v klubu trepljali po ramenu, je bilo ravno nasprotno. Predsednik kluba Paolo Brogelli je bil močno razočaran, saj fantje do tekmeca niso pokazali spoštovanja. "Zelo smo presunjeni in močno nam je žal, ker je naša mladinska ekipa s 27:0 premagala tekmeca," je sporočil javnosti in dodal: "Vrednote v mladinskem nogometu nasprotujejo takšnim stvarem. Nasprotnika je potrebno spoštovati in to se tokrat ni zgodilo. Kot predsednik se opravičujem klubu Marina Calcio. Uprava našega kluba se je soglasno odločila odpustiti trenerja Riccinija."

Kot je še dejal predsednik, bi moral trener mlade nogometaše, ne le učiti skrivnosti nogometne igre, ampak bi jim moral tudi vcepiti prava pravila obnašanja, jih podučiti o spoštovanju.



TRENER O HINAVŠČINI IN POKVARJENEM UMU
Medtem ko so ga pribili na sramotilni steber, se trener brani in celo obsoja svoje zdaj že nekdanje delodajalce: "Nihče v naši ekipi ni imel niti za trenutek namen ponižati tekmeca ali se mu posmehovati. Igrali smo brez slabih namenov, naši igralci so storili zelo malo prekrškov. Fantje so dovolj stari, da razumejo situacijo. Če dosežeš 27 zadetkov, to ne pomeni, da ne spoštuješ tekmeca. To bi se, denimo, zgodilo, če bi tekmecu 'pomagali' doseči zadetek. Pravzaprav je pravi poraz vsa ta hinavščina, banalnost in pokvarjen um - vse to brez poznavanja dejstev."

Marina Calcio je sicer na lestvici na zadnjem mestu, Invictasauro pa je vodilna ekipa. Športni direktor poražene ekipe se je po tekmi pritožil, češ da zmagovalci niso pokazali spoštovanja. Ekipa Marine Calcio je nastopila močno oslabljena, med vratnici je celo moral stopiti eden od igralcev iz polja. V zmagovalni ekipe sta je en igralec dosegel sedem zadetkov, dva pa po enega manj.

Značke: italija, trener

Članki iz rubrike