zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 15.11.2019 13:26:47

PRECEJ presenetljivo! KLOPP o morebitnem prihodu IBRAHIMOVIĆA v Liverpool

Eden najboljših nogometašev vseh časov, Šved s koreninami iz BiH, Zlatan Ibrahimović Ibra, je končal kariero v najboljši ligi ZDA MLS, kjer je igral za La Galaxy.

Jürgen Klopp se je v reprezentančnem premoru pogovarjal z novinarjem švedskega časnika Sportbladet in odgovoril tudi na vprašanje, ali bi se pri Liverpoolu zanimali za prihod švedskega asa. "Če ne bi igral za Manchester United, potem bi razmišljali o tem," je odgovoril karizmatični Nemec na klopi redsov. Potem pa je Klopp dodal, da Ibrahimovića izjemno spoštuje: "Zlatan ima izjemen značaj in upam, da ne bo prenehal z igranjem nogometa. Nogometni svet bi ga zelo pogrešal. Moje spoštovanje do Zlatana ne more biti večje, kot je. Resnično ga občudujem, njegovo kariero, njegov trud in njegovo samozavest. Včasih ima svoje muhe, toda če vzamemo vse skupaj, je res izjemen človek in nogometaš."
Ibrahimović pa se bo najbolj verjetno spet selil v Italijo, kjer je že igral za Juventus, Inter in Milan, zdaj pa naj bi se ustavil v Bologni, posebej, ker sta prijatelja s trenerjem Sinišo Mihajlovićem, ki boleha za levkemijo.

Članki iz rubrike