atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

friderik-kozar, Melania Svet24.si

FOTO: Melania v Zamušanih: "Žena mi pravi, da je...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

bohinj-jezero_bobo_25.12.16 Svet24.si

Na Forbsovi lestvici 20 najbolj varnih evropskih ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

nu
nu
4 06.11.2019 14:02:08

Nekdanji zvezdnik Maribora se boji PROPADA in KONCA Olimpije: Če predsednik gre ...

Jurij Kodrun
Bi se lahko Olimpiji zgodilo tisto najhujše?

Se še spomnite Danijela Brezića, nekdanjega nogometaša številnih slovenskih prvoligašev, ki je blestel predvsem v dresu Maribora? Danes upokojeni nogometaš je za Večer spregovoril o izjemno izenačenem državnem prvenstvu, o njegovem Mariboru in njegovi Muri - navsezadnje je Prekmurec, ki je svojo kariero začel pri črno-belih, nosil pa je tudi drese Rudarja, Celja, Domžal in Interblocka - ter podal nekaj zelo zanimivih razmišljanj. 

"Super, imamo prvenstvo, ki zna biti zanimivo do konca, to je odločilnega pomena za naš nogomet, da ni vse jasno že po desetih krogih. Mura je na odlični poti. Ima - ekipo. To je delo Anteja Šimundže. Ekipo je sestavil iz skoraj nepoznanih nogometašev, ki se sijajno razvijajo, ni to le tisto 'kupim dobrega in ga imam'. Poglejte Marošo, kje je bil pred tremi, štirimi leti? Okej, moj prijatelj je, ampak vseeno smem reči, da je zdaj eden najboljših napadalcev lige. Ja, Mura bo moštvo presenečenja," je recimo pohvalil Muro. 

In spregovoril še o preostalih treh klubih, ki krojijo vrh slovenske lestvice. "Da je vzdržal toliko krogov, je dokaz kakovosti. Ampak ko se 'mrtvi štejejo', kot temu rečemo, bo zanj malo težje. Ko bodo proti Aluminiju vsi šli 'na polno', kot gredo proti Mariboru, še proti Olimpiji se mi zdi, da ne gredo tako, bo drugače," je svoje razmišljanje o Kidričanih predstavil Brezić. 

Pa Olimpija? "Vrhunsko moštvo, preveč odvisno od ene osebe. Če gre predsednik s svojim denarjem, je lahko tam spet peta liga," se boji črnega konca Ljubljančanov. "Najbolj stabilen klub, tudi zato največji favorit. Dokaz, kaj pomeni, da nisi odvisen od le enega vira denarja, če se vrnem k primerjavi z Olimpijo. Ta četveroboj bi Maribor moral dobiti. A razumite me, vse to je dandanes pogled od daleč, s sedežne garniture," je ocenil še Maribor. 

Članki iz rubrike