ženska pav Dobra karma

V vašem astro znaku prebiva žival. Preverite, ...

david-urankar, jan-plestenjak Svet24.si

Presenečenje: Plestenjak se umika z glasbene ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Čevapčiči Svet24.si

Če ste zamrznili te čevapčiče in nabodalca, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
1 05.11.2019 18:58:31

TO PA JE RAZKRITJE! Kar je Sir Alex Ferguson naredil za najstarejšo navijačico, JE NEVERJETNO

Profimedia
Dolgoletni trener Manchestra Uniteda je postal nesmrten, legenda kluba iz Old Trafforda. Na dan pa prihajajo nove podrobnosti, ki potrjujejo, kako velik človek je.

Nekdanji novinar časnika Leicester Mercury Jeremy Clay je razkril neverjetno zgodbo, ki je doslej ostala skrita javnosti. V devetdesetih je tekme rdečih vragov obiskovala tudi priletna navijačica, takrat je veljala za najstarejšo lastnico sezonske vstopnice na Old Traffordu.

Ko je zanjo izvedel Ferguson je v 180 kilometrov oddaljeni Leicester poslal minibus, da je gospo odpeljal na tekmo in nazaj domov. In to se ni zgodilo le enkrat, ampak vsak teden. Tako je bilo za vsako tekmo. V soboto, nedeljo ali med tednom.Potem kar naenkrat gospe ni bilo več na svojem sedežu, trenerja je zaskrbelo. Izvedel je, da Alice, tako ji je bilo ime, zaradi težav z vidom ne more več spremljati tekem. Nemudoma ji je ponudil plačilo operacije oči, a glede na to da se je njena starost bližala stotici, za kaj takšnega ni bilo več možnosti.

In kako je Clay izvedel za te podrobnosti? Navijačica je bila zvesta bralka Mercuryja in je stalno klicala v uredništvo ter prosila za več člankov o Manchester Unitedu. Tako je v enem od telefonskih pogovorov novinarju povedala zgodbo o sijajni gesti Fergusona.

Članki iz rubrike