mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 05.11.2019 14:31:20

Zinedine ZIDANE je brez dlake na jeziku spregovoril o ŠKANDALU Garetha Bala in šokiral: Kar je storil, sem ...

Profimedia
Zinedine Zidane je pred tekmo madridskega Reala z Galatasarayem v ligi prvakov spregovoril o situaciji glede Garetha Bala.

Madridski Real v sredo čaka obračun 4. kroga lige prvakov s turškim Galatasarayem, v središču pozornosti novinarske konference Zinedina Zidana pa se je znašel kdo drug kot Gareth Bale.

Valižan že od poletja dviga ogromno prahu. Najprej ga Zidane ni več videl v ekipi in zdelo se je, da bo odšel na Kitajsko, nato so se stvari obrnile na glavo, Bale pa je ostal in tudi odlično igral, ko je dobil priložnost. Zdaj pa je poškodovan in za Real ne igra, a je bil kljub temu vpoklican v reprezentanco. To je seveda dvignilo ogromno prahu. "Želimo si, da bi igralec okreval, v tem trenutku lahko rečem, da ni pripravljen, da normalno odigra, a ima Wales vso pravico, da ga vpokliče," je povedal Zidane in spregovoril tudi o svojem odnosu z igralcem. "Imava dober odnos, vsak dan se pozdraviva, resnično imam rad vse svoje igralce. Med mano in Balom ni bilo izpadov, niti takrat poleti, ko naj bi šel iz kluba. Vi novinarji pa me prenehajte spraševati stvari, kot npr. zakaj s tekem odhaja pred koncem, ker sem sam počel iste stvari," je ostro dodal.

Članki iz rubrike