Svetlana Makarovič Svet24.si

Svetlana bo honorar obdržala kar zase

strelec Dobra karma

Na nebu je 22.11. ob 14.59 zavladal Strelec - ...

slika jančič boštjan Svet24.si

Boštjana že od nedelje ni, svojci so v skrbeh

Slavoljub Stojadinović Svet24.si

VIDEO: Goran do zob oborožen vkorakal v ...

Andreja 2 Dobra karma

Andreja Novak: energijska napoved od 22. do 28. ...

Anja Baš Njena.si

Slovenska pevka objavila prelepe nosečniške ...

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

nu
nu
7 05.11.2019 13:42:09

Ufff, kako jim je popihal na DUŠO! Nogometaši Mure v REPREZENTANCI? Kek odgovarja: Nekje se je treba ...

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na Brdu pri Kranju predstavil seznam igralcev, na katere bo računal na zadnjih dveh tekmah kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 proti Latviji in Poljski. Na seznamu je nekaj "novih" imen, med njimi Martin Milec, Haris Vučkić, Rajko Rep in Amedej Vetrih.

V zadnjih dveh krogih kvalifikacij za evropsko prvenstvo bomo tako videli kar nekaj obrazov, ki jih na prejšnji reprezentančni akciji ni bilo, mnogi pa so razočarani. V prvi vrsti številni navijači Mure, ki so v zadnjem obdobju naravnost navdušeni nad predstavami svojih ljubljencev, oglasila pa se je tudi najbolj znana privrženka Mure, ki je dejala, da bi si nogometaši Mure zaslužili vpoklic v reprezentanco.

"Se strinjam, da bi si marsikdo zaslužil priložnost, ampak nekje se je treba zaustaviti, vsak seznam ima svojo mejo. Je pa razmišljanje navijačev vsakega kluba zelo podobno, kot je razmišljanje gospe iz Murske Sobote. Zelo me veseli, da je Mura zaostrila konkurenco v slovenski ligi. Podobno tudi Aluminij. Kar nekaj igralcev je takšnih, ki bi lahko v prihodnosti konkurirali za nastop v mladi ali pa članski slovenski reprezentanci," je bil zelo jasen slovenski selektor Matjaž Kek.

Značke: kek, mura

Članki iz rubrike