Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.10.2019 14:05:46
Deli članek:

VELIKO PRESENEČENJE: Barcelona je našla ZAMENJAVO za Luisa Suareza?!

Luis Suarez je izjemno pomemben člen Barcelone, toda Urugvajec bo januarja praznoval 33. rojstni dan.

Pri katalonskem velikanu se posledično že nekaj časa ozirajo za igralcem, ki bi v prihodnjih sezonah lahko stopil v Suarezove čevlje. V zvezi s to vlogo se je omenjalo že kar nekaj nogometašev, med njimi tudi taki, ki so skoraj nedosegljivi, zdaj pa se je na seznamu želja našel novi.

Gre za Lorena Morona, 25-letnik je trenutno prvi strelec španske lige, v osmih nastopih je zbral sedem golov in prispeval asistenco. Ker mu je to uspelo v dresu kluba, ki se bori za obstanek, je njegov dosežek seveda vreden še toliko večjega spoštovanja.

In nič čudnega ni, da je Barcelona hitro vrgla oko nanj. Postal je resna opcija, v klubu pa ga podrobno spremljajo že od prejšnje sezone, v kateri je dosegel šest prvenstvenih zadetkov, dva je dodal še v pokalnem tekmovanju. Zanimivo je, da je fant precej pozno eksplodiral, v najmočnejšem španskem prvenstvu je namreč debitiral šele februarja 2018, zato skoraj zagotovo ne bo imel prav nič proti, če bi morebitno pustolovščino na stadionu Camp Nou začel kot Suarezova menjava, kar bi močno olajšalo življenje v katalonskem velikanu.

Reuters